Shine

Runoilija mettle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on täynnä pahaa, mutta ei meille. Ei meille, onnen omille.
 

liian synkkiä iltoja,
nykyään.
monia kylmiä aamuja
ja pimeää.

jos voin yhden illan
viettää syleilyssäsi,
vietän sen kyllä.

vietän sen kyllä,
vaikket lupaa

mitään

jatkosta.

sitten olen taas turvaton.
tyhjä minä.
ja sitten mieleni jää yksin päiväkirjani sivuille.

mutta jos voin yhden illan
viettää lämmössä,
vietän sen kyllä

vietän sen kyllä,
vaikka tiedän että petyn.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot