Muistaks sä

Runoilija mehku87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistaks sä miten toisemme tavattiin, muistaks sä miten toisiamme karkuun ravattiin
muistaks sä kun yhdes sänkyy kaaduttiin ja toisiamme raaviittiin.

Muistaks sä mitä se 8kuukautta oli, muistaks sä kun meidän sydämet suli,
muistaks sä mitä tapahtu ku pääs irti tuli ja me suudeltiin.

Muistaks sä kuinka jännää alku oli, muistaks sä kun kätemme yhdes oli,
muistaks sä kun meidän päät yhdes oli eikä meitä erottanu aika

Muistaks sä kun asuin sun luona, muistaks sä kun sä asuit mun luona,
muistaks sä sen taian

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana tunnelma tässä ^^

 

Käyttäjän kaikki runot