Jos sut takas saisin

Runoilija mehku87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos sut takas saisin, kaiken toisin tekisin.

Jos sut takas saisin, antaisin sulle siivet jolla lentää minne tahtoo.

Jos sut takas saisin, sut aina uneen silittäisin.

Jos sut takas saisin, olisit minun kuningatar jota ihailisin.

Jos sut takas saisin, sua kunnioittaisin enemmän.

Jos sut takas saisin, rakastaisin sua vielä enemmän.

Jos sut takas saisin, kaiken toisin tekisin.

Anna meille mahdollisuus…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot