Nimetön

Runoilija mehku87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei yksin,
ei pysty,
siihen tarvitaan kaksi,
koko matsiin.

mahdotonta mulle yksin,
vaikka haluisin,
en pysty,
mulla nousi rysty.

tarvitaan kaksi,
tilataanko taksi.
puhutaa ja sovitaa,
ja tuoppia kumotaa.

tai puhutaan edes...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot