viemärin lapsi

Runoilija mehku87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö kauniit meikit laittaa,
valmistautuu iltaan ystävien kanssa
Ei huomaa mihin ilta johti,
kunnes se kaikki on jo ohi.

Seuraavana päivänä,
pelastus on apteekkarin pilleri.
Niin se huuhdotaan,
viemäriin sukeltaa,
viemärin lapsi.

Ei saanut edes mahdollisuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mainio tekele

Jokseenkin koskettava ja ajatuksia herättävä. Tosin ei parane kaikkia heränneitä ajatuksia tuoda julki kohteliaisuus syistä.

 

Käyttäjän kaikki runot