En tule

Runoilija mehku87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulen kohta, vastasit lapsellesi illalla.
Tulit seuraavana aamuna, kännissä.
Lähdin kouluun, hoidin itse aamupalani.
Tulin koulusta, et ollut paikalla, ei viestiä ei mitään.
Soitin kanta baarisi, olit siellä, sanoit tulen kohta,
tulin yöllä, kännikavereidesi kanssa, laitoit heidät nukkumaan saamaan sänkyyn kanssani.
Itkin, pelkäsin. Kaipasin äidin rakastavaa syliä.
Tulin mummilta hoidosta, olit kotona, lähdit illalla.
Tulen kohta, et tullut, minä tulin sinne, savuisen kapan ikkunan taakse,
annoit 300markkaa rahaa, pärjää näillä. Oliko vaihtoehtoa, ei.
Kului aikaa, sama jatkui.
Ajan kanssahan kaikki muuttuu, tässä kohdin äidin sanat vaihtuivat sanoihin :
En tule.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo turvattomuudesta ja alkoholista.

Koskettava runo turvattomuudesta ja alkoholista.

 

Käyttäjän kaikki runot