Mitä sydämesi sanoo?

Runoilija Ronjuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ujohko peikkomainen kuuro nainen ,kiva ja huumorintajuinen, eläin-ja lapsirakas ihminen=)
 

Oletko miettinyt siitä?

Käyttänyt hyväkseen mua?

Otit uskoakseen muiden pahoista puheista?

Vaikka en ole sellainen mitä muut sanoivat,
oletko kuunnellut,

mitä sydämesi sanoo?

Kumpaa totuus sanoo?

Mieti vaan rauhassa, tule sitte sanomaan siitä

mitä sydämesi sanoo?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot