Kuolema

Runoilija Ronjuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ujohko peikkomainen kuuro nainen ,kiva ja huumorintajuinen, eläin-ja lapsirakas ihminen=)
 

Se päivä koitti minkä pelkäsin,
sydämeni sai tappoiskun.

Maailman loppu.
Elämäni on kuollut
Tahdon kuolla

Sydämeni mukana

En jaksa enää.

Ei maistu ruoka
eikä uni

Tahdon vaan kuolla

Sydämeni mukana

Itkut vuolaa vaan

Tunnustin syvimmät tunteeni,
ei mies ole kai kokenut aiemmin
sellasta joka nainen
osaa rakastaa aidosti.

Tahdon vaan nukkua
Ikiunta

Jotta ei tarvitse kärsiä

enää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot