Uskonko?

Runoilija Ronjuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ujohko peikkomainen kuuro nainen ,kiva ja huumorintajuinen, eläin-ja lapsirakas ihminen=)
 

Uskonko?

Olohuoneessa sekasorto
hämmennys kasvollani
järkyttynyt olen
kelaan tapahtunutta

Iskut, kuristuksia
kipua
hyökkäys yllätyksenä
ymmärtänyt en
miksi?

Pikkuhaavoja ihollani
kaulassa
olkapäissä mustelmia
uhkaukset kaikuu
korvillani vielä

Yö muuttui aamuksi
aurinko paistaa ihanasti
ulkona kauneutta on
sisälläni ei
kipua mahassani

Likainen olo
yritän ymmärtää
hänen tekoa
väkivaltaa
mua kohtaan

En pysty
en usko
että
enää pystyn
ymmärtämään
hänen tekoa

Peittelen häpeääni
yritän
saada vaatteet
ehjiksi
en pysty
en usko
enää
että
pystyn

Väkivalta
tuhosi
uskoni
rakkauteen

En pysty
en usko
että saisin
enää
hellyyttä
elämääni

se auttais
saamaan
elämäni
takaisin jos
joku
rakastaisi
mua

kun sellanen olen
mut
uskonko?

Se taitaa
olla
harhaa
uskonko?

Selite: 
Tämä runon kirjoittaminen on ollut tuskaista ja vaikeata sillä sen väkivalta oli jättäny minuun syvät arvet yli vuosi on tämä tapahtunu
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan rehellinen runo karusta väkivallan maailmasta. Eivät ne sisäiset arvet helposti unohdu vaikka ulkoiset haavat parantuukin. Hyvä että kirjoittamalla pystyt tunteitasi purkamaan.

 

Käyttäjän kaikki runot