Jään yksin ikuisesti

Runoilija Ronjuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ujohko peikkomainen kuuro nainen ,kiva ja huumorintajuinen, eläin-ja lapsirakas ihminen=)
 

Vuorten laella tuulee.
Valkoisia pilviä sinisillä taivaalla.

Lumimyrskyn tuntee olevan tulossa.
Seison maailman katolla.
Iski kylmyys kasvolleni.
Rakkaan kasvot edessäni kaikoaa kauas.

Riisun itseni alastomaksi.
Seison maailman katolla.

Antaudun.
Sydän hiljenee kylmyydessä.

Näen rakkaan kasvot vielä, kaikoaa.

Valo muuttuu pimeydeksi.
Jään yksin ikuisesti.
Maailman katolla,
Alastomana makaan.

Kylmyys ei tunne armoa,
Kylmyyttä en tunne enää.
Alastomana maailman katolla,
jään yksin ikuisesti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot