Elämän ihmiset

Runoilija Ronjuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ujohko peikkomainen kuuro nainen ,kiva ja huumorintajuinen, eläin-ja lapsirakas ihminen=)
 

On elämäni mun
ihmiset tulleet ja menneet.

On elämäni mun
tuskaa ja kärsimystä täys.

On elämäni mun
onnea ja rakkautta välillä.

Mutta niistä ihmisistä
en voisikaan
luopua ikinä.

On elämäni mun
poikani sekä tytär tärkeimmät.

On elämäni mun
heidän puolesta kuolisin.

He onnea ja iloa
elämääni tuo edelleen.

<3 Tero ja Lila<3
Kiitos kun olette olemassa

Äitinne

Selite: 
Lapset ovat elämän rikkaus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot