My death

Runoilija Ronjuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ujohko peikkomainen kuuro nainen ,kiva ja huumorintajuinen, eläin-ja lapsirakas ihminen=)
 

My life is dead, I want to die,
Love is too beautiful, it is not for me.

It is not my purpose to live and get my self-love.

It is just an illusion, love one, who knows it better?

Does he have never experienced what real love confessed?

I want to die, not life, is no longer a real affection, love, accompanied by the agenda.

My heart is dead, totally.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot