Kaipaus

Runoilija Ronjuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ujohko peikkomainen kuuro nainen ,kiva ja huumorintajuinen, eläin-ja lapsirakas ihminen=)
 

Sinä lähdit lähes 19 v sitten,
kaipaan sinua niin paljon,
ei sitä tunnetta voi mitata.

Olit minulle niin rakas,
en pysty sinua unohtamaan.

Olit suurin esikuvani,
luonteesi ja hyvyyttäsi ikävöin.

Olit oikeudenmukainen ihminen,
sitä ei kukaan ylitä millään.

Kukaan ei pysty,
täyttämään
sinun saappaitasi
elämässäni
jonka olit elässäsi.

Kaipaan sinua, isä!

♥ ♥ ♥ M-P H. 1944-1993 ♥ ♥ ♥

Selite: 
Kaipaus niin kova.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot