Jälkeen jäänyt

Runoilija Foo Ling Yu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

meinasin mennä konserttiin
kuukausi liian ajoissa
sain siitä palkaksi
naurua, irvailua

menin liian aikaisin nukkumaan
sain siitä lahjaksi
hetken paniikkia ja pelkoa
kun ei pääni erotellut
enää erottanut
tosi antanut potkuja tarulla

olen hitauden hitsaaja
tulen aina vain käymään
hetkeksi jaloissa pyörimään
tähteillä mässäilemään
tyhjällä märehtimään
jälkeen jäämään
nopeasti vain jämähtämään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot