Eihän sitä koskaan tiedä

Runoilija Foo Ling Yu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rukoilen
en monesti
aina joskus
en kellekkän tietylle
heitän sen sinne
varmuuden vuoksi
että kerkeäisin bussiin
tai että en juonut
ihan kaikkia rahoja
sillaisi pieniä asioita
koita ratkaista
uskonnollisilla
rituaaleilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot