Kiveä tai ihoa

Runoilija Foo Ling Yu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ihminen on todistettavasti
kaksi kertaa elämänsä aikana
oikeassa paikassa
oikeaan aikaan
kohdussa ja haudassa
kaikki on
niin kuin pitääkin olla

harmi ettemme pysty nauttimaan
kummastakaan hetkestä
tyynestä pimeydestä
onneksi muut ympärillämme
silittävät päällämme olevaa
kiveä tai ihoa
haluen koskettaa rakastaan
joko odottaen tulevaa
tai muistellen menneitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot