Tarjotin

Runoilija Foo Ling Yu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

arkun tekijä
rakentee leposijoja
niille jotka eivät
niitä enää tarvitse
hän tekee lavasteita näytelmään
jossa pääosan esittäjä
hoitaa hommansa täydellisesti
muistaa jokaisen repliikin

joku näistä päivistä
hän omistaa myös
hetken sinulle
rakentaa hienon ja arvokkaan
tarjottimen madoille
murkinaksi mullalle
jota et tule
koskaan näkemään
mutta jossa tulet varmasti olemaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen kuvaus, ensimmäinen kappale toimii mielestäni itsenäisestikin..

 

Käyttäjän kaikki runot