Luolapiirros

Runoilija Foo Ling Yu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyvin vajavaista
miten voi koskettaa ihmistä
mikään mitä teet
ei koskeen tee oikeutta
sille mitä tunnet
tuntuu melkein häpeälliseltä
edes yrittää
laittaa niitä
viittomiiin
asentoihin
näihin sanoihin
ne ovat vain
luolapiirros eläimestä
luuranko museossa
kirja historiasta
mummon tylsä tarina
lapsen päätön vitsi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot