Diktaattorin laulu

Runoilija Mastermind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kompostoitumisen tuote
 

Ihmisviha!
Veriside!
Kansan ääni
Turha kuiskaus

Vankilaan ahdetaan
Mielipide vangitaan
Tuhotaan
Loistavaa!

Suuren herran
Sanat suuret
Manaa pelon!
Suuren eron!

Kansa maahan
Luoti niskaan!
Aivot katuun
Rahat meille

EI OIKEUTTA!
VAIN SANA!
Te olette
HILJAA!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot