Elonkehän loppu

Runoilija Mastermind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kompostoitumisen tuote
 

Murskatut kasvot
Raiskatut mielet
Ne kiihottaa, saa oksentamaan

Maailman synkkyys
Meidät tuhoaa
Saa unohtamaan ilon, onnellisuuden
Kuin pieru Saharaan kadotaan!

Vasara iskee
Elämän vie
Surmatyö on tehty ja varas kaikkoaa

Naula arkussa uudessa
Meidän sukulaisten
Lähimpien: vaimojen, lapsien
Mikä ajaa meidät tuhoon?

ELONKEHÄN LOPPU!

Naula päähän taottu
Sankarin suuren
Kaukaisten: kansojen, ihmisten
Tuho tuonpuoleinen!

Ja elonvirta katoaa...

Selite: 
On se jännää
Kategoria: 
 

Kommentit

Jaujau.. Mie piän tästä todella paljon. Jotenkin en saa ja saan rytmin tähän ja jotenkin niin hajoavaa tekstiä mutta jotenkin se taas kasautuu! Tämä on upea!

 

Käyttäjän kaikki runot