Öeh?

Runoilija Mastermind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kompostoitumisen tuote
 

Vaikka löisit harjalla
päähän ja kiveksiin,
mutta sanoisit: "Rakastan"
seuraisin sua sokeasti
helvettiin tai kuolemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan hauska runo ja mielenkiitoinen jatka samaa tahtiin =)

 

Käyttäjän kaikki runot