Päässä vialla

Runoilija Mastermind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kompostoitumisen tuote
 

Miksi sen pitää olla näin?
Miksi se ei voisi olla toisin?
Miksi maallinen omaisuus niin paljon merkitsee?
Miksei vaan vois kuolla?
Miksi olen niin heikko, etten sitä uskalla toteuttaa?
Jonkin täytyy olla vialla...
Tutkitutan pääni...
Teurastajalla!

Selite: 
RAAGH!
Kategoria: 
 

Kommentit

hmmm, kiintoisia runoja sulla:) jatka samaa rataa.

 

Käyttäjän kaikki runot