Nimetön

Runoilija Mastermind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kompostoitumisen tuote
 

Märkänä hän minua odottaa
Sängyllä maaten... väristen
Päällään vain pieni pyyhe

Kävimme juuri uimassa

Selite: 
Runo oli alunperin pidempi, mutta minusta se toimi paremmin noin :D Nimeäkään en oikein keksinyt, ettei se paljastaisi liikaa :P
Kategoria: 
 

Kommentit

senkin tunnelman pilaaja! hehheh.
no joo, en mä tiedä, aika yksinkertainen tapaus.

voi jeesus.. annoit jo ihan olettaa :D
olipas veikee runo.

 

Käyttäjän kaikki runot