Sua jään kaipaamaan

Runoilija Glorfindel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt mieti tarkkaan, mitä teet seuraavaks
Hyvä tyttö, mut huonossa seurassa
Peli ei ehkä oo vielä menetetty
Onhan täällä pahemmastaki selvitty


 

Kaipaan
sua koko ajan enemmän
kaipaan

Kasvosi sun,
ne mieleeni elämään jäivät
en voi unohtaa,
en tahdo unohtaa

Olit kaikki kaikessa,
iso osa elämää
perhettä
enkä tahdo irti päästää

en vielä, kun

hymyäsi sun jään mä

kaipaamaan.

Selite: 
Pappa. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kaipausta.

 

Käyttäjän kaikki runot