Unelmia

Runoilija Glorfindel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt mieti tarkkaan, mitä teet seuraavaks
Hyvä tyttö, mut huonossa seurassa
Peli ei ehkä oo vielä menetetty
Onhan täällä pahemmastaki selvitty


 

Katselin jälleen
ikkunan läpi, sinun pörröiset hiuksesi
niin pehmeät
Tuoksuvat hunajalle ja maidolle

Unelmia ja vaahtokarkkeja
olen niin onnellinen
sinun kanssasi

olisitko sinäkin minun kanssani?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaa olla söpö <3

Söpötys, kaunista on. <3

 

Käyttäjän kaikki runot