Pienet hetket räjähtivät käsiin

Runoilija Glorfindel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt mieti tarkkaan, mitä teet seuraavaks
Hyvä tyttö, mut huonossa seurassa
Peli ei ehkä oo vielä menetetty
Onhan täällä pahemmastaki selvitty


 

Muka normaaleja päiviä
onnellisuutta ja naurua
oltiin niin iloisiakin

Pienen hetken häivähdys
kun kaikki hajosi kaaokseksi
turvallisuuden tunne katoaa

Pelkoa ja kauhua
kaikki on niin hajalla

Minä pelkäsin puolestanne, rakkaat,
pelkäsin niin
pelkään vieläkin

Itkua ja pelkoa
kaikki se, minkä vuoksi olemme
elämämme eläneet
on kadonnut, kuin salama kirkkaalta taivaalta

Tätä hetkeä, pelkoa, kaipuuta
ankeutta, pahaa oloa
ei vielä ymmärrä, ei nyt, jos koskaan

Kuinka pieni, ihana, turvallisuuden tunne
hajoaa hetkessä käsiin

Selite: 
RIP Jokela 7.11.2007. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

nätti runo ja tosi koskettava

Koskettava,hyvin koskettava.

Olen sanaton :O
Ihana! <3

 

Käyttäjän kaikki runot