Hetkessä

Runoilija Glorfindel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt mieti tarkkaan, mitä teet seuraavaks
Hyvä tyttö, mut huonossa seurassa
Peli ei ehkä oo vielä menetetty
Onhan täällä pahemmastaki selvitty


 

Tässä me nyt ollaan,
vihataan ja rakastetaan
ei jakseta enää,
muttei silti voida päästää irti

juuttuneena

Haluaisin niin,
päästä irti ja jatkaa
eteenpäin

kaiken sen jälkeen mitä
minulle teit
en jaksa

edes yrittää

saada meidän ystävyyttä
toimimaan

Selite: 
I'm sorry just trying to live my life
Kategoria: 
 

Kommentit

Sometimes it just goes like that.

Hyvä runo. Pitkästä aikaa uusi sulta. (Joo tosiaan, olen käynyt vähän väliä tsekkaamassa)

Sometimes it just goes like that.

Hyvä runo. Pitkästä aikaa uusi sulta. (Joo tosiaan, olen käynyt vähän väliä tsekkaamassa)

 

Käyttäjän kaikki runot