Hajalla

Runoilija Glorfindel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt mieti tarkkaan, mitä teet seuraavaks
Hyvä tyttö, mut huonossa seurassa
Peli ei ehkä oo vielä menetetty
Onhan täällä pahemmastaki selvitty


 

niin kauan oon odottanut
yrittänyt tehdä itsestäni sellaisen
että kelpaisin

sulle ja kaikille muille.

joskus turruin jo ajatukseen
ettei musta ole mihinkään
sä olit niin väärässä,

kun sanoit ja kerroit.
teot kun puhuvat puolestaan,
niitä ei tekemättömäksi saa vaikka kuinka haluais,
mut

kai sä näät,
miten muhun sattuu
kun en pysty luottaa vaik kaikkeni teen
sen eteen et saisin kaiken toimii

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.
Eikä vain se, ettei tehtyä saa tekemättömäksi, mutta sitten vielä ei tekemätöntä saa tehdyksi.

Pidin runosta. Mitä muuta voisi sanoa.

Hyvää synttäriä :)

 

Käyttäjän kaikki runot