Rakastaa ja tulla rakastetuksi

Runoilija Glorfindel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt mieti tarkkaan, mitä teet seuraavaks
Hyvä tyttö, mut huonossa seurassa
Peli ei ehkä oo vielä menetetty
Onhan täällä pahemmastaki selvitty


 

Aurinkoisia poutapilvipäiviä
sinun kanssasi
kuinka tärkeä mulle oletkaan
tiedäthän sen?
Kun lähelläs
on niin helppo olla
oli helppo tai vaikeaa

Vaikka vielä olisi anteeksipyydettävää
ei se haittaa
vaikka vielä haluaisin tulla rakastetuksi
onko jo liian myöhäistä

katua ja sanoa
sinusta välitän

olethan siinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kokonaisuus ehjä , kaunis

pyh ja pah sun on aivan loistavii ! <3

 

Käyttäjän kaikki runot