sylimerikalastus

Runoilija Maaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tässä pidempään
saattaisin pitääkin sinusta
tai sitten kyllästyisin
tutkivaan katseeseesi

Saatan soittaa huomenna,
kysyä haluaisitko nähdä,
tahdotko suudella kaulaani porttikäytävässä

tai sitten keitän muina naisina kahvia
ja unohdan
Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
juon sen miten sattuu
Mitä tahansa minusta odotat
sitä en ole
Mitä tahansa minusta haluat
et taida saada kuitenkaan




SMG - Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
 

olen kalastanut sylimerestä
yllin kyllin
ehkä liikaakin
ja aina päästänyt saaliini lopulta menemään
kun en ole kestänyt niitä vetisiä silmiä

kunnes tyrskyjen kautta
sain sinut kaikuluotaimeni tähtäimeen

tahtoisin sanoa:
ainuttakaan vonkaletta tai sinttiä
en kadu!
mutta silloin valehtelisin

sillä sinut tavattuani
toivoisin etten
tietäisi sylimerikalastuksesta mitään

mutta vaikka hairahduksia onkin matkallani sattunut
ennen päämäärää
ennen sinua
tahdon sinun tietävän että

sinä olet minulle ainutkertainen
ja jo aikojen alusta olet asunut sylissäni

Selite: 
Rakkaalle Terolle. Vajaa puolitoista vuotta vasta yhteistä taivalta takana, mutta meillä on vielä koko loppuelämä edessä <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot