Vielä olette toisillenne

Runoilija Maaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tässä pidempään
saattaisin pitääkin sinusta
tai sitten kyllästyisin
tutkivaan katseeseesi

Saatan soittaa huomenna,
kysyä haluaisitko nähdä,
tahdotko suudella kaulaani porttikäytävässä

tai sitten keitän muina naisina kahvia
ja unohdan
Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
juon sen miten sattuu
Mitä tahansa minusta odotat
sitä en ole
Mitä tahansa minusta haluat
et taida saada kuitenkaan




SMG - Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
 

keittää aamukahvin,
vielä se on vähän outoa,
kahdelle kupit kattaa

puhuu sinulle päivän aikeistaan
kertoilee edellisen yön unistaan
joissa sinä vastasit hänelle

kosketit

päivän kulkee
aamusta iltaan
ei mikään kuitenkaan ole kuten ennen
ei mikään kuitenkaan ole kuten ennen

öisin
unissaan
olette nuoria
taas yhdessä

viulumusiikki soi ja
tanssitte suuressa salissa

vielä olet hänelle suudelmia kirjelaatikossa
lämmin käsi olkapäällä
vielä olet hänen

vielä olet hänen

Selite: 
Mummu lähti jo edeltä, pappa jäi. Vielä he kohtaavat. Sattuu ajatella....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot