Tutkimusmatkailijat

Runoilija Maaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tässä pidempään
saattaisin pitääkin sinusta
tai sitten kyllästyisin
tutkivaan katseeseesi

Saatan soittaa huomenna,
kysyä haluaisitko nähdä,
tahdotko suudella kaulaani porttikäytävässä

tai sitten keitän muina naisina kahvia
ja unohdan
Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
juon sen miten sattuu
Mitä tahansa minusta odotat
sitä en ole
Mitä tahansa minusta haluat
et taida saada kuitenkaan




SMG - Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
 

Kun sade hakkaa
asuntomme ikkunoihin
pimenevässä illassa
lehtien putoillessa tuulen mukana

leikimme retkeilijöitä
olohuoneen lattialla
kynttilöiden luodessa varjoja seiniin

Olemme retkeilijöitä jotka
vaeltavat jo niin tutuissa paikoissa
aina silti löytäen jotakin uutta,
jotakin ihmeellistä

Yhdessä teemme tätä tutkimusmatkaa
napaseudun alapuolelle
aina uudestaan ja uudestaan

ja yhdessä löydämme tien
jonnekin missä aika ja paikka katoaa

Ei se päämäärä,
vaan ne retket, ne matkat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot