"IRMELI"

Runoilija Maaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tässä pidempään
saattaisin pitääkin sinusta
tai sitten kyllästyisin
tutkivaan katseeseesi

Saatan soittaa huomenna,
kysyä haluaisitko nähdä,
tahdotko suudella kaulaani porttikäytävässä

tai sitten keitän muina naisina kahvia
ja unohdan
Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
juon sen miten sattuu
Mitä tahansa minusta odotat
sitä en ole
Mitä tahansa minusta haluat
et taida saada kuitenkaan




SMG - Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
 

Olet niin kevyt ja hauras vasten olkaani
kun kannatan sinua käsivarsillani

silti tuntuu kuin painosi musertaisi sydämeni
pieneen myttyyn

Ei, ei sittenkään
Sydämeni ennemminkin pursuaa yli,
sinne ei mahdu kaikki tämä
rakkauden ja hellyyden ja huolen sekainen tunne
joka minut valtasi
siitä hetkestä lähtien kun
tuijottelimme toisiamme silmiin

Enää en tiedä muuta tarkoitusta elämälleni
kuin suojella sinua kaikelta
ja siihen minun on kyettävä

ja pyyhittävä kyyneleesi
itkitpä sitten ilosta tai surusta

Selite: 
Pikkuiselle "irmelille", tulevalle kummitytölleni joka syntyi 11.11.2009
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän tunteen! Mahtavasti sanoiksi puettu! Hiukan söpöä runoutta!

 

Käyttäjän kaikki runot