Nimetön

Runoilija Maaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tässä pidempään
saattaisin pitääkin sinusta
tai sitten kyllästyisin
tutkivaan katseeseesi

Saatan soittaa huomenna,
kysyä haluaisitko nähdä,
tahdotko suudella kaulaani porttikäytävässä

tai sitten keitän muina naisina kahvia
ja unohdan
Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
juon sen miten sattuu
Mitä tahansa minusta odotat
sitä en ole
Mitä tahansa minusta haluat
et taida saada kuitenkaan




SMG - Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
 

niiden sormien kosketus jäi
iholleni asumaan

ne sormet laskivat
selkänikamani
uudelleen ja uudelleen

ja minusta tuntui että
luku pieneni
ja minä pienenin
pakenin kohti kuolemaa

kunnes taas huulet suutelivat
minut lähemmäs tätä hetkeä
lähemmäs elämää

huulet suutelivat ääriviivani näkyviin
jotka sormet olivat silittäneet piiloon

ja niin minä katosin
palasin
uudestaan ja uudestaan

niin suuri nautinto
että se on kuin pieni kuolema
josta on ihana palata takaisin

pieni kuolema
jota odottaa
jota kaipaa
himoitsee

halu!
onko koskaan ollut mitään
niin pakottavaa
mutta
niin pyyteetöntä

Selite: 
Niin on päässyt käymään, että minä olen ihastunut. Pelottaa. Mulla on mennyt niin monet sukset ristiin että olen todennut olevani tosi huono hiihtämään...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot