Tule ja kahlitse minut

Runoilija Lasienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monimutkainen pikku olento vaellellen valtavaa maailmankaikkeutta...
 

Vapauskin velvoittaa.
Olemaan rohkea,
tarttumaan hetkeen.
Minä en ole niin vahva.

Tule ja kahlitse minut
rakkautesi kahleisiin.
Aseta minulle rajat,
sydäntemme ääriviivat,
joita en saa ylittää.

Lempemme kahleissa,
rakkautemme vankilassa
olisin valmis riisumaan
vapauden painavan haarniskan.
Vaihtamaan sen
rakkaudenpunaiseen viittaan,
joka paljastaa sinulle
jokaisen heikkouteni.

Tule ja kahlitse minut,
aseta minulle rajat,
kotoisat seinät ympärilleni
ja takkatulen lämpö.

Olisin vapaa vapauden velvoitteista.
En tarpeeksi rohkea ollakseni vapaa yksin,
mutta tarpeeksi rohkea
olemaan heikko kanssasi,
heikkona sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärettömän hieno runo! Kertoo olennaisia asioita rakkaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot