Tuhkapilvi

Runoilija Lasienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monimutkainen pikku olento vaellellen valtavaa maailmankaikkeutta...
 

Sinä sadat tuhkana ylleni,
kiedot harmaaseen vaippaasi.
Eivät auringonsäteet pysty läpäisemään
kivipölysi verhoa
lämmittääkseen jälleen kasvojani.
Ei kuunsäde löydä tietään
valaisemaan pimeää yötäni.

Suu täynnä tuhkaa
on kovin vaikea hengittää,
saati koettaa puhua.
Siksi vaikenen.

Selite: 
Se tunne, kun toinen ihmine puristaa sinua otteessaan ja tuntuu ettei henki kulje sen ahdistuksen keskellä ja pala kurkussa koittaa niellä kyynleitään...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot