Nimetön

Runoilija Lasienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monimutkainen pikku olento vaellellen valtavaa maailmankaikkeutta...
 

Lapsi kuin lintu,
yhtä pieni, hento ja hauras

ja silti

pienin hartiavoimin
pidät maailmani kasassa.

Ilman sinua se olisi romahtanut
aikapäivää sitten.

Selite: 
...ja suurin niistä on rakkaus.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot