Nimetön

Runoilija Lasienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monimutkainen pikku olento vaellellen valtavaa maailmankaikkeutta...
 

Valkeassa kesäyössä
pitelet minua käsivarsiesi suojassa
kuunnellessamme laineiden laulua.

Tunnen hengityksesi ihollani.
Se saa sydämeni sykkimään kiivaammin.

Suutelet hellästi niskaani
ja saat aikaan väristyksen,
kuin tuuli koivun lehdillä.

Tartun käteesi,
painan sen huuliani vasten
ja huokaisen hiljaa

kohti yön äärettömyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot