Sydämeni alla

Runoilija Lasienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monimutkainen pikku olento vaellellen valtavaa maailmankaikkeutta...
 

Sydämeni alla kannoin sinua,
paisuen onnesta
joka päivä hieman lisää.

Autuaasti heittäydyin sen riemun valtaan
niinä lyhyinä hauraina hetkinä,
jolloin tunsin kosketuksesi.
Kuin enkelin siiven hellän hipaisun.

Nyt olet siinä, painavana sylissäni,
kasvaen ja voimistuen
joka päivä hieman lisää.

Saanhan pitää sinut vielä hetken
siipieni suojassa,
vaikken enää kanna sinua sydämeni alla.

Olet silti siellä,
sydämessäni.
Aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä paljon äidinrakkautta.Hieno runo.Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot