Odota

Runoilija Lasienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monimutkainen pikku olento vaellellen valtavaa maailmankaikkeutta...
 

En pyydä sinua kantamaan taakkaani.
Ei sinun tarvitse nostaa sitä harteiltani,
tai asettaa omillesi
painolastiksi.

Pyydän vain ottamaan huomioon,
että taakkani kanssa
kuljen hitaammin,
enkä ehkä pysy perässä

ellet jo kohta hidasta askeleitasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisas Runo.

Teksti kertoi suuren
asian älykkäällä tavalla.

Mieleenpainuva, tuore ja raikas
Runo.

 

Käyttäjän kaikki runot