Onnellinen, vai siihen tuomittu

Runoilija Jacques

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 18:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu hyvältä
niin rauhoittavalta
absoluuttisen kauniilta

Euforisuus,
hymyilen
enkä vältä katsetta

Rakastan,
jokaista
sykkivää solua

Mutta sydämeni tahti,
kiihtynyt,
ei tasoitu

Olenko oikeutettu tähän onneen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvältä kuulostaa. Usein sitä tulee tosiaan mietittyä itsekkin samaan tapaan kuin runon lopussa. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot