Sävelkorvaton

Runoilija Jacques

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 18:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paljon merkityksettömiä ääniä
joita en ymmärrä

Sanotaan että ne tekevät
sinusta sellaisen kuin olet

Nuo rytmikkäät lyönnit

Taidan olla yksi kaikkien joukossa
Se joka ei erota mustaa harmaasta

Olenko erilainen kun en osaa soittaa rumpuja?

Tai ymmärrä viulun viehkoutta?

En ymmärrä kuinka lauletaan

En edes osaa tanssia

Minä, sävelkorvaton.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot