Piilossa

Runoilija Jacques

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 18:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen vahva
ja itseni pilari

Nauran ja kukoistan

Mikään ei voi estää
minua tekemästä
yhtään mitään

Se on juuri niin kuin sanon
tai se ei ole ollenkaan

Päämääriä on monia
kaikki yhtä vahvoina

Eihän mikään voi minua kaataa

Eikä mikään tule minua muuttamaan

Ei niin mikään

Ei kukaan

Silti sorrun hiljaa mielessäni

Pääasiahan on, ettei kukaan ole näkemässä.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot