Värikäs eväsretki

Runoilija Jacques

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 18:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odottaen sitä
kun sydän jättää
yhden lyönnin lyömästä

Pian niitä on kymmenen
lyömätöntä minuuttia
hapetonta hetkeä

Se tuntuu niin loputtomalta
täynnä ekstaasia
puhdasta onnea

Tähän se siis jää
tämä hetki
huominen

Mikä onkaan tullakseen
minä en ota sitä
kunnialla vastaan

Sillä mieluiten
kaikista mieluiten
minä nauran

Ja ajelehdin pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot