Hetken huumausta

Runoilija Jacques

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2017 18:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisitko pelastaa
nuoren tytön
ongelmistaan

Tule ja syöksy minuun
voimakkaasti
rikkoen

Anna minulle
sitä punaista
puoliksi keltaista

Anna minulle
sitä värien
sekamelskaa

Anna minun niellä
kaikki sinusta
minusta

näistä pillereistä

Erkanevatko silmäsi
toiselle puolelle
minun kahdenkymmenenkahden neliön olohuonettani

Jokainen putoava hiuksesi
on tässä väriskaalassa
niin mustaa

Varpaasi, niistä jokainen
lähtee omille teilleen
erkaantuen

Otan uuden,
tällä kertaa sinisen

kaikki palaa taas paikoilleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot