Laulu sinulle

Runoilija Bran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Maailmako painajainen josta ei voi herätä?

Elämäkö huokaus kahden tyhjyyden välissä?"


CMX - Melankolia
 

Sinun sisimpääsi laulaa tahtoisin tieni
niinkuin sinäkin teit

sydämeni vieden.

Tahtoisin olla sinulle
se yksi ja ainoa

viedä salaiseen paikkaan

ja sydäntäsi kuunnella.

Mutta joku on suunnitellut meille
eri tiet

ja se joku ei halua

että minut mukanasi viet.

Mutta entä jos minä tahtoisin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot