Tarkoitus

Runoilija Bran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Maailmako painajainen josta ei voi herätä?

Elämäkö huokaus kahden tyhjyyden välissä?"


CMX - Melankolia
 

joskus mietin,
useinkin

kuinka voikaan tällä kaikella
-sinulla ja minulla-

olla niin paljon merkitystä

elämän loputtomassa kiertokulussa.

Selite: 
notta niinpä niin... :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot