Ylijäämärakkautta

Runoilija Bran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Maailmako painajainen josta ei voi herätä?

Elämäkö huokaus kahden tyhjyyden välissä?"


CMX - Melankolia
 


Iltaruskon aikaan, kalastajaveneiden luona satamassa,
mietin

saivatkohan lokit tänään ylijäämäkaloja.

Niitä pieniä ja käyttökelvottomia,
joilla ei kalakauppias tee mitään.

Iltaruskon aikaan, majakantornin luona satamassa,
mietin

saisinkohan minä tänään ylijäämärakkautta.

Niitä pieniä ja turhia tunteidenpurkauksia,
joilla ei kokeneimmat merimiehet tee mitään.

Iltaruskon aikaan satamassa mietin...

Selite: 
inspiraation tähän sain kotitaloni seinällä olevasta taulusta. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis tämä runosi, upposin täysillä mukaan tunnelmaan ja pystyin melkein näkemään lokit sekä majakan iltaruskon aikaan. Haikeaa ja oivaltavaa, suosikkeihin ehdottomasti. =)

Mielenkiintoinen Runo,
jossa viihtyi ensi lukemalla.

Selkeätä, puhdasta
ilmaisua ja hieno tuo
loppu.

Tykästyin kovasti.

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot