Tähtitaivaan alla

Runoilija Bran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Maailmako painajainen josta ei voi herätä?

Elämäkö huokaus kahden tyhjyyden välissä?"


CMX - Melankolia
 

Näinä yksinäisinä öinä
kuulle kuiskin salaisuuteni.

Hän on luvannut
ettei kerro kellekään,

ei edes tähdille.

Selite: 
höpsähtänyt olen :)
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan höpsö :)

 

Käyttäjän kaikki runot