Toivo ja Onni

Runoilija Bran

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Maailmako painajainen josta ei voi herätä?

Elämäkö huokaus kahden tyhjyyden välissä?"


CMX - Melankolia
 

Uusi aamu, toive paremmasta.

Valo siivilöityy puiden lomasta
aamuauringon valaistessa polkuani.

Olla onnellinen.

Onko realistinen toive se
surun kyynelien vallatessa poskipääni.

Miettien, toivoen, haaveillen

itsepäistä tahdonvoimaa uhkuen.

Kuljen polkuni päähän reippain askelin.

Tahdon näyttää Sinulle sen
minkä haluat nähdäkin.

Sen, mikä Sinun onnesi saa kukoistamaan.

Minä kyllä pärjään.

Minä selviän - niinkuin aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toiveikkaan Vahva tunne runossasi.

Pidin, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot